Vacature chef de clinique neurologie

In verband met uitbreiding van de vakgroep Neurologie/KNF bestaat er per 1 april 2016 een vacature voor een chef de clinique neurologie (1 fte).

 

Onze vraag

U heeft een patiëntgerichte instelling en de bereidheid de neurologie in de volle breedte uit te oefenen. U heeft affiniteit met onderwijs en opleiding en aantoonbare belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek. Ook indien uw opleiding op afzienbare termijn (na 1 april 2016) is afgerond bent u van harte uitgenodigd te solliciteren.

 

Uw werkkring

Het onlangs geheel vernieuwde HagaZiekenhuis is hét toonaangevende topklinisch opleidingsziekenhuis van de regio Haaglanden met 23 medisch specialistische opleidingen waaronder de A-opleiding klinische neurologie en neurofysiologie. Het HagaZiekenhuis biedt uitstekende basiszorg en onderscheidende topklinische functies zoals het Hart-Vaat- Hersencentrum, het Reinier Haga kankercentrum en de geneeskunde bij kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis. Bovendien huisvest het ziekenhuis één van de drukst bezochte SEH’s van Nederland. Het ziekenhuis is lid van de Vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

De vakgroep Neurologie is onderdeel van het Medisch Specialisten Coöperatief Haga U.A. en bestaat uit negen neurologen.  Tevens zijn er 3 kinderneurologen werkzaam op dezelfde locatie in het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis die deel uitmaken van de opleidingsgroep Neurologie. Supra-regionale aandachtsgebieden binnen de neurologie zijn o.a. intra-arteriële trombolyse, deep brain stimulation en traumatologie.

 

Uw vragen

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Dr. S.F.T.M. de Bruijn of  Dr. K.F. de Laat, neurologen, via telefoon  070-210 0000, mobiel 8726 respectievelijk 8729.